Geen producten (0)

Loveli

Loveli

Loveli Deo

Een paar weken geleden kreeg ik van Nadya twee Loveli deodorants om uit te testen: een voor mijn vriend en een voor mij! Ik had al vaker wat over dit merk voorbij zien komen, dus ik was super enthousiast. 

Loveli is een Nederlands merk dat natuurlijke verzorgingsproducten maakt. 60% van alles wat je op je huid aanbrengt wordt direct opgenomen, dus natuurlijke producten gebruiken zonder rommel is enorm belangrijk wanneer je goed voor je huid wil zorgen.

Ik was al best een tijdje op zoek naar een natuurlijke en aluminiumvrije deodorant, en had ondertussen ook al veel verschillende merken geprobeerd. Telkens voldeden ze net niet aan mijn eisen: te droog, te kruimelig of niet dekkend genoeg. 

Bij het eerste gebruik van de Loveli deodorant, werd ik aangenaam verrast. De formule is zacht, de stick brengt gemakkelijk aan en nare geurtjes worden écht de hele dag tegen gegaan. Dit is iets wat veel andere natuurlijke deodorants bij mij niet waar konden maken.

Sindsdien gebruik ik de Loveli deodorant iedere dag, en ik ben er nog steeds erg over te spreken. Wat ik zo goed vind aan dit merk is dat er voor de producten refills te koop zijn. Zo koop je één keer een deodorantstick van plastic en vervolgens navullingen om de huls telkens opnieuw te kunnen gebruiken. 

Ook mijn vriend is enthousiast over de deodorant! Hij vindt het formaat handig en de deo is gemakkelijk aan te brengen. Ook vindt hij het design mooi en leuk staan op het badkamerplankje. De geur is neutraal waardoor je hem zelf niet ruikt. Hierdoor kan je ook nog je favoriete parfum dragen!

Loveli Lipbalm Winter

Naast de deodorant heb ik de Winter Lipbalm van Loveli inmiddels een tijdje in gebruik. Naast dat ik de geur echt fantastisch vind, merk ik dat mijn lippen niet droger worden van het gebruik van de balm. Dit merk ik wel vaak bij lipbalms die niet volledig natuurlijk zijn.

 

Loveli heeft nog heel veel andere fijne producten die te koop zijn in de webshop!

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.